Kako do nas

U Marinu možete doći cestom, zrakom i morem. Općina je smještena uz Jadransku magistralu koja povezuje jug Hrvatske s Europom. Ako dolazite sa sjevera, glavna cesta D1 koja ide od Zagreba preko Karlovca, Gračaca i Knina, Drniša će vas dovesti do Marine. Ako dolazite iz Italije, trebate ići Jadranskom magistralom preko Rijeke, Senja, Zadra i Šibenika. Zračna luka “Resnik” je udaljena samo 15 kilometra od Marina. Blizu Marine (oko 40 km) se nalazi grad Split. Split je izuzetno dobro povezan s ostatkom Europe. U centru se nalaze autobusna stanica, kolodvor i luka. Ako dolazite u Split morem, možete uzeti linije iz Rijeke, Zadra i Dubrovnika (duž obale) ili linije iz Ancone, Pescare, Bari ili Venecije.
AUTOMOBILOM

Najpopularniji način putovanja u Hrvatsku je sa autom, a najlakši put je putem autoceste A1. Vozite se autocestom A1 “Dalmatina” do izlaza Šibenik ili Prgomet. Kad dođete na lokalnu cestu vozite od Šibenika pola sata u smjeru Splita ili izlaz sa autoceste blizu Trogira, u Prgometu, koji je udaljen samo nekoliko kilometara od Trogira. Kad ste došli na raskrižje Plano, nastavite put sjevera zaobilaznicom Trogir još 11 kilometra.
AUTOBUSOM

Marina je dobro prometno povezana sa autobusnim linijama iz svih većih hrvatskih gradova. Kroz Marinu prometuju i lokalne autobusne linije koje povezuju cijelu općinu Marina sa Trogirom. Vozni red direktnih autobusnih linija koje Marinu povezuju sa većim gradovima provjerite na: http://www.buscroatia.com/ , a vozni red lokalnih autobusnih linija na: Promet Split ( od broja 47 do 50).
AVIONOM

Avioni iz cijele Europe i svjetskih metropola slijeću nekoliko puta dnevno u Zračnu luku Split, 15 km od Marine. Iz zračne luke vozi autobusna linija broj 37 koja prolazi svakih 20 minuta. Iz Trogira postoje česte autobusne veze koje voze do Marine.
BRODOM

U koliko dolazite u Hrvatsku trajektom ili nekim drugim brodom, najbliža luka u kojoj pristaju brodovi su u Splitu. Split je povezan sa većinom prekomorskih zemalja, posebno sa Italijom, s kojom je povezan sa više od 4 različite linije koje voze više puta dnevno.

 

 

 

Error: No articles to display

HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 SSFAM1

    

izdvojeno marina r1 c2dffdgfggfgfg

 

izdvojeno marina on r3 c2 novo11112121212
    unnamed

Maps & Navigation:
OsmAnd

 

izdvojeno marina r1 c1232 novo

 

 

izdvojeno marina r1 c3 

login logo  


Turistička zajednica Općine Marina
Ante Rudana 47
21222 Marina
Tel: +385 21 889 015
E-mail: tz.opcine.marina@st.t-com.hr
Direktor: Iva Dvornik

 

 

instag w

 

Izrada i održavanje